bästa tävlingen på brisk♥

Vaknade idag vid 07.00 packade alla tävlingskläder,mat och sådära. Sedan cyklade jag till stallet, där var jag,rebecka,saga sjävla i ca 10 min. Fixade stallet snabbt, gick och kollade startlistorna, banan och sådära. Sedan red jag fram på lilla volten skrittade 2 varv på långa tyglar( han hade gått innan lite med hannele) kortade tyglarna, travade gjorde volter och sådära.
Fattade två galopper och gick upp till ridbanan, där jag väntade på min tur.

Tävlingen:
Travade runt lite på tävlingsbanan, hoppade fram på nummer hinder 1 och 2. Sedan körde jag banan i galopp och trav, fina ridvägar blev det faktigst tror jag. Tänkte faktigst inte så mycket på att ha galopp, utan travade då och då och galopp. Vi kom iallafall felfria och vi fick en fin rosett.

Brisk du var så jävla grym, lämmna mej aldrig♥♥♥♥

bildbomb kommer imorgon<3


NU KÖR VI!!!!!!!!!!!!!!!

Tävling idag på brisk i 50cm, kommer dö kan inte banan vafan ;( ...




mihi

Ska äta frukost nu, men bloggar vid 12.10 eller 11.45 :) <3

LÄS MINA INLÄGG ;) <3


Dagen är planerad!

Idag ska jag först vara i skolan sen slutar jag 12.10 men om det är äcklig mat i skolan slutar jag 11.45. Sedan går jag hem, sitter vid datan och chillar. Byter om till ridkläder, och åkter till stallet kvart över två. Sen rider jag fandango i 30 min, barbacka :D och sen är jag på skutan tills 17.30 då ska jag rida ***** på ridlektion. Sen bygga bana till tävlingen, sen hem, sen disco.


Lördag:
Vakna 06.00, äta frukost, packa, stallet, tävla i 50 cm, åka hem, fira valborg ;) <3



hehe, inte mitt fel!!

Förlåt att jag inte bloggat, men alltså har varit fullt upptagen. Var först i skolan, taggade hem och sen skolan igen eftersom jag hade utvecklingssamtal med läraren och mamma. Sedan cykla ner till stallet, boka friridning på fandango tills imorgon. Sitta dära och chilla och gosa med finaste. Sen hem, äta sen ut igen hihi :)

Och internet har strulat idag, så förlåt ;( <3

Kommer nog skaffa blogg med fina ***** :)

Men, godnatt vi hööörs imorrn! <3

så sööt kille i min port ;9 <3


;)

Har skit ont i huvudet, men mamma vill fan inte tro -.- 
 
ska snart dra till skolan, och ha fk slöjd. Senare rast, matte,sv,lunch,bild,slutar. I think? Men ska iallafall cykla ner till stallet idag, och karnske fota lite? Om juliaw har med sin kamera och vill ha bilder på sin grupp. Så att ja. Ska dra ner dit vid halv fyra då jag har utväcklingssamtal klockan tre. Ser inte ifram imot det. -.-


Lite drygt inlägg hära, men är på depphumör.


Naaaww, jag vill oxå ha en wb till ridlärare ;))) ♥


ni är bara bäst asså♥♥

Statestiken höjer sen så jävla mycket, skit glad jossan :D :D <3

Fortsätt sådära!!


muupp

Cyklade till stallet idag och fotade när grupp red, dom red lite lekar och sådära. Sedan cyklade jag hem, och drog till klossarna. Där dansade jag ofc med iman och yasse. Laura var oxå dära :D :D !!
Sen drog iman och yasse, så jag och laura hängde dära själva tills klockan halv nio, sedan gick vi hemåt och mötte linnea på vägen hem.


jag och hilda januarie 2011


cykla

Om 1½ timma ska jag och juliaw och amanda cykla ner till skutan. Tror vi ska vara där tills sex? Min skoldag var skitdålig. Fick ingen lunch i skolan för att jag vilade i ett vilorum hade ont i huvudet, och min lärare kom aldrig och sa till när vi skulle äta. Men nu ska jag äta, wiiihooo! Ska iallafall träffa kemir idag, och brisk! :D

bloggar snart el senare :)


Zefyr, en korsningsponny på skutan :)


visste ni att..

... Jag bara satsar i terräng


...Jag har bara ridit 5 terminer på ridskola.


...Jag har 3personer som betyder jätte mycket.

...Jag älskar korv


ingen rubrik ;)

Vaknade för 30 min sedan? och har borstat håret, ätit frukost, klätt på mej. Ska bara blogga nu och borsta tänderna sedan är det första skoldagen efter påsken. Idag slutar jag 14.00 och måste få tag i juliaw för hon ska göra en ny header till mej och vi ska cykla ner till stallet idag, måste bara pumpa min cykel först då. Ska hälsa på finaste, och sedan hälsa på söt ;)
(kemir&brisk) På lördag gäller det, ska tävla brisk i 50 :D och maja ska oxå det!

Men nu ska jag sminka mej, och göra lite sånt!

BLOGGAR SENARE.


Godnatt

Godnatt allesammans, imorgon är det första skoldagen efter påsken!

min header :D


heeeej

Idag vaknade jag klockan halv elva, och jag och michaela gick upp och åt frukost. Var vid datan senare och vi solade faktigst i 1½ timma idag, blev jätte brun! Meee love♥ Senare ringde vi juliaw och så var vi vid klossarna,  och där var linnea,wirre,iman,vladoo och några mera. Vi var där i ca 1 timma och vi gick hem och sprang på gräsmattan, haha. Nu är vi hemma hos mej och typ gör ingenting?

Bloggar senare, btw det kommer upp en ny header idag :D


© by Jossan Grönholm !


bilder från igår, med julia+julia+michaelaa :d






julia och michaaela.

HAHAAHA

*HOST* FJORTISVARNING *HOST*

suddig ..



ÄLSKAR ER TJEJER♥♥

Heeellooo

Nu sitter jag och michaela och pratar häst i min säng, och hon ska nog åka hem vid två eller tre. Iallafall på eftermiddagen. Då ska jag ut och jogga\ta en promenad med juliak eller juliaw! Ska börja tänka på min hälsa nu, eftersom jag varit ganska onyttig på påsklovet. Fast jag ridit jätte mycket! Så om någån läser detta inlägg, och vill vara idag ring mej då! Eller kontakta mej.



vi kommer äga på lördag♥♥♥♥


IGÅR ( långt inlägg)

Igår vaknade jag och michaela vid 10-9 tiden och vi var hemma själva. Vi åt frukost och sedan gick vi till ica och köpte mat till skutan. Vi åkte dit och var inne där i värmestugan med rebecka och juliak. Vi typ bara pratade och tråkade. Sen sa sanna att jag skulle vara ridlärare i min hjälpledargrupp, eftersom att malin är sjuk. Så jag var ridlärare och det kom två stycken barn, vi tränade på slalom,trav,ridvägarna. Det gick jätte bra. Frida red brisk och Ebba red kemir. Sedan gick jag upp till värmestugan efter jag hållt ridlektionen och skrev och kryssade i vilka barn som kom.
STALLDELEN


Vi åkte hem och åt mat sedan kom juliak hem till oss, så gick vi till klossarna. Vi satt där och tråkade, och jag ringde juiliaw och hon kom ut. Vi satt i stolarna och snackade om skutan och om killar lite hööh. Så gick vi runt dära och typ hängde, och snackade. Så gick vi till en sådan snurrgrej och sprang på dom. Och jag failade hela tiden. HAHHA. Blev lite kissnödig så jag och juliawester gick till skogen och kissade. Medans michaela och juliak var med oss. Sedan gick keto hem och vi hade spottkrig. HAHAHAHA :D

Bilder från igår kommer senare, när jag hittar sladden.

bilder ;)



hahah, jag och bästavän i bilen :D

jag i handen... fail x')

veckoplanering

Måndag: Sovmorgon, michaela är här klockan fyra är det stallet + hjälpledargrupp.
Tisdag: Sovmorgon eller inte, vet ej. Stallet.
Onsdag: Skola, sen hemma eller stall?
Torsdag: Skola, hemma stall?
Fredag: Skola, stall ridning och disco tills 11 på kvällen.
Lördag: vaknar vid 6, stallet sen tävla i 50 cm.
söndag: soooova och stall eller vara hemma med någån.

NÅGÅN SOM VILL VARA PÅ HELA VECKAN???




veckoplanering

Måndag: Sovmorgon, michaela är här klockan fyra är det stallet + hjälpledargrupp.
Tisdag: Sovmorgon eller inte, vet ej. Stallet.
Onsdag: Skola, sen hemma eller stall?
Torsdag: Skola, hemma stall?
Fredag: Skola, stall ridning och disco tills 11 på kvällen.
Lördag: vaknar vid 6, stallet sen tävla i 50 cm.
söndag: soooova och stall eller vara hemma med någån.

NÅGÅN SOM VILL VARA PÅ HELA VECKAN???




Godmorgon

Har precis vaknat, och michaela sov hemma hos mej idag. Vi kollade på film igår och åt toust och kex med påskmust+choklad. Gott! Idag ska vi nog bara vara hemma men jag måste till stallet klockan fyra och hem klockan sex.
Och michaela hänkar på, har ju hjälpledargrupp. Och hon ska få se alla hästar+stallet och sådära :)
Julia följer säkert med oxå!

\\Jossan


tiiivooliii ;)))

Nu ska jag och my friend gå ner till tivolit... Hoppas det inte är små bebiskaruseller wtf ;o

Men aja, bloggar senare!

så amazing, kolla julia.. så fail x')


tivoli :D

Nu har jag och mamma handlat lite påskmust och glass. Nu sitter michaela och hennes mamma på bussen från handen och snart är dom i brb! Fett naaajs. Vi ska gå om en halvtimma till tivolit, och hoppas hon vill åka högt och med mycket fart! MOAHAH.

Men ska logga ut nu♥


jossan♥debbe


hemma hos julia

Har kommit hem från stallet, åkte med julia runt ett tiden. Sedan gick jag hem, men hittade inte nyckeln så gick hem till julia igen. Väntar på att mamma ska komma hem, och vi ska få gäster idag! Och jag och michaela ska dra ner till tivolit i brandbergen karnske om hon vill. Och hon ska karnske sova hemma hos mej :)

Red ut på lydia idag och hon var pigg och vi red i skritt\trav och i backar.

Bloggar senare!
\\Jossan

Emilie Karlman är fotografen. Jag och fandango ;)


Uteritt idag och påskmiddag igår .)

Godmorgon, Har nyss vaknat och ska snart om en kvart ca ska jag dra mej neråt till klockarleden. Där hämtar sanna upp oss. Idag ska vi rida ut eftersom vi mockade hagar igår i 4timmar och på fredagen oxå. Vi har även hjälpt till många helger!
Jag ska ha lydia, juliak-brisk,juliaw-zeffe,rebecka-hilda,emi-fandango,sanna-finesse.


Igår åt jag påskmiddag hos mormor med min släkt. Fick 3 påskägg :D



perfekt dag!

Åkte till stallet idag vid 08.00 och fixade stallet med sanna,julia och julia. Sedan gick vi och mockade hagar. Vi fikade och sedan fick jag duscha kemir. Borstade han lite oxå, och sedan kom det en fotograf som skulle fota nya bilder till skutans hemsida, och hon tog bilder på mej och kemir när jag kramade honom och när jag duschade han. Sedan åt vi lunch vid klockan ett. Sedan körde jag lite frihetsdressyr med aurora och verona i hagen hihi. Duktiga! Betade lydia imorgon, och ska rida ut med rebecka,juliaw,juliak,sanna imorgon :) Skulle haft brisk men juliak ville ha han så jag tog lydia.

Vi hoppade även med fåren idag!

Bilderna, by Emilie Karlman copyright!

precis efter jag hade duschat honom ..

hjördis hoppar

kajsa hoppar ;)


stallet hela dagen,nu

Nu sitter jag hemma i mina kära kläder och ska snart sätta på mej strumpor och ytterkläderna och gå till klockarleden för där möter sanna upp oss. Sen åker vi till stallet och mockar\sopar\fyller på vattnet, men jag tänker sopa för jag har j'vligt ont i min rygg. Kan inte bära längre. Sen kommer mormor med mat till mej, men nu ska jag dra och äta frukost och sådära. Inte så jätte bra uppdate idag tyväärr, men kommer hem vid fyra idag så vi ses då!

Ska ha påskmiddag.

bild från igår


emi karlmani♥

Jag älskar dej emilie karlman, du är som en storasyster för mej och du finns dära för mej i alla lägen! Vet inte hur jag ska tacka gud för att du finns!

du betyder♥

kärlek te dej syste♥♥♥♥♥♥♥


äggletarjakten

Red ju äggletarjakt på lydia idag, och emilie gick med mej som sällskap och vi pratade om allting mellan himmel och jord. Mest hästar såklart. Fick det största ägget mihhi, jag och maja fick dom största! Så najs, skriver inte om ridningen eftersom jag gjorde det i inlägget '' hoppningen på ridlektionen''. Så ni får läsa dära!

BILDER KOMMER.

hoppningen på ridlektionen

Idag hade vi hoppning med ridgruppen och jag fick brisk eftersom jag ville ha honom och ska tävla han nästa vecka. Kul va? Jag vet! Först hoppade vi upp och började skritta fram i 10 min, sen kortade vi tyglarna och ökade\minskade skritten. Och gjorde samma sak i traven. Kom på ett kryss några gånger i en volt. Sen hoppade vi kombination i galopp men vi skulle göra halt precis 1 meter efter hindret och sedan komma upp i galopp igen. Brisk var duktig, men han blev snabbt trött eftersom vi hoppat hela veckan. Inte mitt fel eftersom han är en ridskole ponny och han har hoppat måndag,tisdag, onsdag och igår gick han dressyr och idag dressyr\hoppning. Imorgon ska han ha vila.



jag och finesse, friridning 2011.
gammal :)
\\Jossan

Uppdaterar senare om dagen+bilder!


stallet nu

Nu har jag vaknat, och ätit frukost och packat allting tills ridningen idag. Ska ju rida äggletarjakt och ha hoppning med gruppen. Hoppas på lydia eller brisk på hoppningen. Ska gå om ca 10 minuter till emmas garage och möta henne dära. Sedan får jag skjus med henne till skutan. Ska rida själv i skogen idag på en pigg häst, som jag ridit 2 gånger. Undra hur det går hihi. Men det kommer inte vara på mycket uppdate denna dag. Men kommer ofc skriva ikväll efter stalldagen!


Godnight

Godnatt!


äggletarjakt

Imorgon kommer jag åka till stallet med emma 09.00 och sitta där och chilla tills 10.00 då vi ska ha samlig på trappan, för ska rida en äggletarjakt imorgon på lydia. VILL HA GOTT GODIS.

Men vi hörs!


Lydia

Red en mycket vacker och pigg häst idag som heter lydia, skrittade fram i ca 10 min på långa tyglar. Sedan kortade jag upp dom och gick på volterna och satt på snodd eftersom hon ska ha det. Hon gick mycket fint och var mjuk, okej det kändes som att hon gick fin men asså, jag vet ej hur det såg ut från marken.

Efter ca 7 min efter jag kortat tyglarna började jag jogga fram henne lite och hon var en piggelin. Så att gick in på volterna då oxå, fattade en galopp som var mycket snabb men saktade av och skrittade i 4 min på långa tyglar.

Kortade dom igen och travade på och gjorde massa halter från trav och det gick mycket bra för jag fick mer kontroll på henne då. Fattade några galopper som gick super bra och var kontrollerade. Gjorde även några galoppombyten i snett igenom. Joggade lite och skrittade på långa tyglar 5 varv ca när klockan var halv. Kortade dom och travade gjorde lite volter, snett igenom , ridvägarna osv.

Tog en sista galopp och den satt perfekt, joggade av henne lite och sedan satt jag av och skrittade av henne förhand då hon var så duktig. Tycker ALLA som rider ska skritta av sin häst för hand och spänna upp sadelgjorden medans några hål. För tänk på hästen, den springer runt med dej på ryggen i på en volt\ridhus. Och då kan man vara snäll och skritta den utan ryttare på ryggen.

bilder kommer senare!


bilder från hoppkursen, bilder ni inte sett!





hästtest


Stegrat med: -
Bockat med: brisk
Ramlat av: curt 
Galopperat barbacka över en sommaräng med: lunar 
Hoppat 70 cm med: brisk
Ridit i hagen: brisk
Haft på ridläger: silver
Galopperat över ett snöklätt fält med: brisk 
Longerat: kemir
Ridit ut ensam på: ingen sålänge, men imorgon på lydia.
Ridit in: -
Duschat: kemir 
Förlorat: putte 
Badat med: lunar 
Blivit illa sparkad av: - 
Blivit biten av: darius
Skenat med: silver
Ramlat av från på ett hinder: curt 
Hoppat högst med (häst): 50cm 
Hoppat högst med (ponny): 80cm 
Inte tycker om: svarta hingsten
Bäst: kemir♥♥
Minsta hästen du har ridit: kemir♥

mhiih

1a bilden - Någon du umgås väldigt mycket med

2a bilden - En bild på dig själv.

3e bilden - En bild på någon i din familj.

4e bilden - En bild på en tid du saknar.

5e bilden - En gammal/gamla bild/er på dig själv.

6e bilden - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7e bilden - En bild som du aldrig lagt upp.

8e bilden - En person som du saknar.

9e bilden - Någon i din släkt.

10e bilden - Någon du tycker är väldigt snäll.

11e bilden - En person du kan berätta allt för.

12e bilden - En bild på din vardag.

13e bilden - Du och någon klasskompis.

14e bilden - En bild som påminner dig om gamla tider.

15e bilden - En person som du vill vara med.

16e bilden - En bild på dig själv.

17e bilden - En ovanlig bild.

18e bilden - En bild på din fritid.

19e bilden - En person som är snygg.

20e bilden - En bild på dina närmaste.

21e bilden - En person som alltid ställer upp för dig.

22e bilden - En bild på en tid du saknar.

23e bilden - En bild från i somras.

24e bilden - En bild som gör dig glad.

25e bilden - En person som alltid gör dig glad.

26e bilden - Någon/några som du alltid har roligt med.

27e bilden - En bild som du alltid skrattar åt.

28e bilden - En tokig bild.

29e bilden - Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden - Någon du aldrig kommer släppa taget om

Lunch

Just nu har jag ridit och sitter säkert på skutan och äter lunch, och disskuterar med michi, och fans. Så vi hörs !


Handenterminalen

Har vaknat nyss för ca 20 minuter och ska rida idag med michelle klockan 10.00-11.00 tror fanny oxå ska rida med oss. Isåfall ska hon ha lille goliat. Men jag och mormor åker om 25 minuter till handenterminalen där vi ska hämta upp michelle, eftersom hon kommer med tåg kan vi vara snälla och hämta upp henne thihi :) Kommer nog göra lite tidinställda inlägg.

\\Jossan
 
lämmna mej aldrig, för jag klarar mej fan inte utan dej killen♥♥♥


Gnatter

Gnatter allesammans!
Nu ska jag lägga mej så att jag kommer upp imorgon bitti.
\\Jossan

ett till smakprov, bilder kommer imorgon!


ridning imorgon på G

Imorgon ska jag rida lydia, en svensk ridponny som är ganska pigg och framåt. Tänkte säga vad jag skulle göra på 1timmas långa ridpasset. Först ska jag börja skritta henne på långa tyglar i 5 minuter sedan kortar jag tyglarna och skrittar fortfarande gör lite volter, byter varv, serpentinbågar, halter. Kommer fram i trav och ställer och böjer, gör lite volter halter tempoväxligar, rider på volter och sådära. Sedan när hon känns mjuk ska jag träna lite galoppfattningar och mjuka upp henne i galoppen. Sen ska jag skritta henne i låga tyglar 5 minuter så hon får ta en paus och sedan korta och trava\galoppera.

Rider med michi och fans imorgon på goli och auri :)

GODNATT!


julia och lydia, ridlektion i vintras.


terrängen

Terrängen idag gick super, först red vi ca 20 min på volten och skittade lite och sen började vi jogga fram hästarna i både trav och galopp på några bommar. Sedan gick vi ner till en gammal stor hage och vi fick låta hästarna kolla på alla hinder och sedan började vi med nerhopp och upphopp i skritt,trav och galopp. Sedan hoppade vi ett kryss av träd, häck och en stock som en bom och sen massa stockar på varnadra. Sedan hoppade vi bänk. Vi hoppade bana 1 åt gången, och jag körde sist och brisk kom ju från flocken och när vi skulle hoppa upphoppet i banan så känner jag bara hur kan ökar så jävla mycket på galoppen, och pilla min ridlärare säger att jag ska på med spöt så att han nästan sticker med mej, men det gick jävligt bra för han kom i så högt tempo rätt på bänken så det var en underbar känsla!

Sedan var jag,fanny,michelle,elin och yasamin på skutan själva när pernilla skulle åka hem en sväng, och vi grillade korv och busade, thihih. Vi duschade goliat oxå men imorgon ska jag och michelle fririda tillsammans, jag ska rida lydia och michelle på aurora.

Bildbomb kommer senare ikväll! Men ni får ett smakprov


smakprov... MER OCH LÄSKIGARE BILDER KOMMER!!!


mina kära vänner

fick ett önske inlägg av en person att jag skulle berätta lite om mina vänner!

Michelle sjöö:
Hon är en skööön tjej som går i sexan, hon är som en syster för mej och vi brukar ha kul tillsammans. Älskar dej syster♥

liten :o ?

Emilie Karlman:
Henne lärde jag känna på blåkulla gård, och är en mycket nära vän som en syster hon med.


Fanny Järvå:
hon är skit skööön, och skit rolig! Hon får alla på bra humör och är så söt när hon är sur på mej :)



vill ni ha mera personer?


snart jag lovar

bloggar snart, då jag får mina bilder! Och när jag orkar, kommer skriva om terrängen.


Terräng idag :D

Idag ska vi i min hoppgrupp ha terräng, och vi ska hoppa lite bänk,ris,stockar,upphopp och nerhopp m.m! Så jag hoppas många fotar mej eftersom idag ska brisk inte vara seg, utan ska få han lite mer framåt. Men ja, vi ska iallafall hoppa terräng i 1½ timma. Pernilla våran hoppkurs ridlärare, hon är verkligen den bästa jag ridit för på skutan. Hon förklarar sjukt bra vad man ska göra, och hon är inte sådära tråkig för hon vågar höja hindrena och hon kör på tills det sitter bra, så att om vi ska rida en timma så kör vi till 1½ timma om det inte sitter. Så jag rekommenderar henne.

\\Jossan

FRÅN I MÅNDAGS.


80 cm och 1m brett

Hoppningen idag på brisk var rolig, vi hoppade några vinklar och hoppade bana. Han var ganska seg i början men när vi började hoppa stort fick jag mer fart på honom. Det högsta jag och brisk hoppade idag är 80 cm och 1m brett, och skoja inte om att de var kul! Sen skrittade vi av lite, och kollade när andra hoppgruppen hoppade. Men är skitnöjd med brisk.

Åt lunch senare, och jag,jennifer,acii,pernilla,fanny,erica byggde fram lite titthinder och läskiga hinder i terrängen som vi ska hoppa imorgon, hoppas många kommer och fotar!

\\Jossan
bilder kommer senare.


mot stallet!

Nu ska jag dra iväg till stallet om ca 5 minuter och ska ta in brisk direkt och sedan börja fixa han lite, sen ska vi nog börja bygga fram halv nio och sen rider vi nio till halv elva eller elva. Juliaw ska fota och filma oxå, och hon är hemma hos mej! Saknat henne ;) Men nu ska vi dra ner till parkeringen om 3 min och ni får mycket bilder från idag sen. Men vi hörs nu, ska fixa lite till.
Puss&Kram ;)
\\Jossan

min kära vän juliaw, och jag ;)


Godmorgon

Godmorgon alla, idag ska jag ju ha hoppning på brisk och pernilla sa till mej igår att jag var skit duktig och att vi ska börja hoppa högt snart kul va? Jag vet. Igår red jag med ti-shurt och kommer göra det idag igen, eftersom jag blir så jävla varm. Men juliaw kommer med och fotar så ni får bilder ikväll, najs va ;) ? Ska be henne filma lite när jag är över hindrena oxå, så att jag vill ha en film på mej och brisk när hoppar, han är så jävla fine! Lyssnar på musik och har tråkigt haha..
\\Jossan


hoppningen idag gick bäst+bilder!

Hoppkursen idag på brisk gick amazing! Han var skitduktig och lyssnade jätte bra och var lite pigg, och galoppen längde han mycket några steg innan hindrena, och hoppade som en gud! Vi körde lite cavaletti bommar och lite låg studs, sen höjde pilla ännu mer och det var så jävla kul att hoppa brisk och ska ju tävla han och det kommer gå så jäkla bra! Frågade pilla om vi får hoppa barbacka någån gång på hoppkursen oxå.

Vi är uppdelade i två grupper efter hästarnas steg, så alla som ska fota mej jag rider 09.00!!
Med:
MICHELLE-VERONA
AMANDA-AURORA
MAJA-KEMIR
JAG-BRISK
EMMA-GOLIAT
 bilder kommer nu :D








Bloggar ikväll loovar! BILDER FRÅN HOPPNINGEN KOMMER DÅ

bloggar ikväll när jag fått bilderna från hoppningen  idag :) ♥

\\Jossan


Önskeinlägg

Nu har ni läsare chans att bestämma vad jag ska blogga om, !

KOMMENTERA VAD JAG SKA BLOGGA OM :D !


godmorgon!

Godmorgon alla, thiihhi!
I natt sov juliak hemma hos mej, och vi pratade halva natten hur vi skulle satsa på inomridningen och sånt dära, sen nu vaknade vi och julia gick hem för att hennes kusin kommer. Sen idag ska vi till skutan för att vi har hoppkurs, och vet bara att mina underbara tjejer ska vara med som är amanda,acii,erica,michelle,juliak och många mer!
\\Jossan


haha, omogna

Anonym om ångest jävla tävling!:
så himla ful och dålig blogg!
Svar: Jag har kollat ditt ipnummer och du bor i haninge, vid handen.



Vill bara säga att dom som skickar sådana kommentarer, jag tar inte åt mej? ni kan inte göra mej ledsen hahaha, rightaaard.

Godnatt!

Godnatt, alla som läser denna blogg ;) !
Imorgon får ni veta hur det gick på hoppkursen och mycket mera!!

\\Jossan


veckoplanering

Måndag: hoppkurs - brisk
Tisdag: hoppkurs - brisk
Onsdag: hoppkurs - brisk
Torsdag: inget planerat
Fredag: karnske uteritt på imnir , skutan hopplektion.
Lördag: karnske uteritt på imnir, uteritt med brisk oxå.
Söndag: uteritt på imnir karnske.

karnske uteritt dom dagarna, vi har ju inte bestämmt vilka dagar så ah .


tornberga♥

Hej, alla från min förra blogg vet ju allt om mej så att jag kommer inte skriva någån presentation och jag kommer ha kvar alla inlägg.

Min dag:
Idag var jag på skutan i 2h och fotade när michelle och ebba red, sen åkte jag och michelle+ebba till tornberga dom har sina medryttar hästar dära. Sen skulle dom rida ut och jag följde med, michelle-skrama ebba-freyr. Sen galopperade dom i vattnet och jag bombade med foton, dom red barbacka oxå och hästarna började bocka och skrama stack i full galopp haha! Sen red dom tillbaks, och jag och sassa(michelles grannes hund) gick in i hagen och gosade med hästarna. Sen hjälpte jag att skölja av freyr och skrama. Sen satt vi inne i stugan lite och pratade. Efter det gick vi in i hagen och körde frihetsdressyr med hästarna, skrama jagade mej HAHAHA!! Men imnir är min ''favorit'' dära, och i veckan jag,michi och ebbish rida ut på långritt och då ska jag ha imnir :D Kul va? ah jag vet.

Bilder från idag kommer senare jag lovar :) ♥

ebba har ju ingen blogg så fet länk till michelle :

MICHELLES BLOGG!!!!!


Tillbaka igen.. Whoho!

Kommer börja blogga på denna blogg igen så att alla vet!


bloggbyte!

Byter blogg nu , till : welovehowrses.blogg.se Min,julia,rebecka och celinas blogg!

:D :D <3


 Jag tror jag älskar dej sindarve fandango ♥


blåbärsdressyr

Hej!
Vaknade idag och åkte till stallet , där mockade jag till några hästar och den hästen jag tävlade. Sen gjorde rebecka en fläta till mej i svansen tack så mkt! Sen sprang jag och kollade startlistan och betalade. Gick in i stallet igen och smörjde sadeln och tränset, gick in i fandangos spilta efter det och började borsta och kratsa hovarna. Sprang in i värmestugan och tog av mina överdragsbyxor till mina vita ridbyxor och gav mari och anna mina nycklar och min mobil.

Framridningen:
På framridningen gick det super bra , skrittade ca 4 varv på långa tyglar och kortade upp dom lite. Gjorde lite volter och halter, sen började jag trava och mjuka upp lite. Gjorde halter direkt från trav, och det gick jätte bra! Men hade spö då .

Tävlingen:
Red ner till banan och FÖRSÖKTE trava runt , men han liksom segade till och man fick inte ha spö :(. Sen red jag banan och han vägrade gå i leran och vattnet och vägrade att trava så man kan säga att det gick jävligt dåligt.
Men han var endå duktig min lille ponny som är blind men endå ganska tuff! Sen hade jag ridit klart pogrammet och gick upp till stallet , sadlade och tränsade av fandango och gav han lite godis.

Ärevarv och prisutdelning:
Efter att jag fixat fandango så gick jag och min mormor in till värmestugan och pratade lite , gjorde kaffe och sådära.
Sen gick vi ned till volten , jag , juliak ,juliaw,angelina, alva och dommaren + rebecka.
Vi fick priser och körde ärevarv i galopp , wihooo jag fick galoppera först och fick störst rosett :D

Sen var jag och juliak och sanna på skutan tills klockan sex och gjorde massa saker.
Bilder ?
Såklart ni får ikväll får ni en mega bildbomb okej , för just nu håller jag på att ladda bilderna till datan.

Fandango du var skit duktig! ♥♥


taggad

Godmorgon , nu har jag just packat allt till tävlingen idag som : vita ridbyxor, vojlock , snoddar och mycket mera. Är taggad och hoppas att det går bra. Nu ska jag ringa juliaketolainen och säga att hon ska börja gå mot mej , så att vi kan dra till stallet med , juliaw, sanna och rebecka :) .

Önska mej lycka till!
uppdatering när jag kommer hem , .


var lika amazing som du var då ♥♥♥


ångest jävla tävling!

HEJ -.-
är ganska sur , och kan berätta varför! Jag duschade fandango idag skitfin och ren sen så skulle jag rida han och någån red innan mej så red 15 minter mindre , sen blev hela han skit lerig när vi red och alla var i vägen för mej när jag red , och kunde inte fokusera mej på galoppen eller någånting , sen började fandango hoppa och allt. Sen fick jag inte smörja och tvätta ett shabrak.
Ah , det kommer gå jättebra på en fucking lerig volt med en häst som är rädd för leran , ah amazing! -.- ELLER INTE!!!!!!!

Och han vägrar gå ut i hörnen , SKYLLER INTE PÅ HÄSTEN.
Skyller på min ångest och fucking äckel volten -.-
\Jossan


home and next stable :D

Shaa ;)
Är hemma nu med en killkompis jau , han heter anaroxia (y) Nej men ska ringa momi , och sen ska jag åka till stallet och duscha fandango, och kemir om jag får :D Sen ska jag rida , hoppas på fandannnngoo :DDDD !!!

Nejmen aahhh , ska dra nu cya!
bloggar ikväll i promes yoou !


fail ...


..

Godmorgon!
Idag ska jag till skolan och ska planera till lacerdome, för er som inte vet vad det är så är det typ en fake skog eller ett rum, så får man en speciall dräkt och så ska man skjuta på varandra, awsome!♥ Hoppas min syslöjds lärare är sjuk så jag får göra annat i 1timma!! :D :D
Sen kommer jag nog dra till stallet vid två i think, men eftersom att min bästavän är sur på mej så vill jag bara vara med kemir just nu .. ♥ Ska fråga pernilla en hemlig sak om tävlingen MOHAHAHAH, inte duscha som jag sa igår utan någåt helt annat. Men drar till stallet iallafall och ska rida fandango eventuellt då min ridlärare looovade.

Baaajj baajj :D ♥

Kom ihåg copyright på ALLA texter och bilder som visas i bloggen.

vi kommer äga ut alla på lördag♥


juliaketolainen

Juliaketolainen jag tänker inte skriva en massa text om '' du är mitt allt'' och sånt du vet . För det finns bara ett ord att säga till dej ..

JAG ÄLSKAR DEJ !



från vaggan till graven♥♥♥♥♥♥


planering tills imorgon

* Vakna
* Äta frukost, fixa mej
* Skolan
* Hem snabbt
* Packa alla ridsaker till tävlingen imorgon
* Stallet
* borsta och kratsa hovar fandango
*Duscha fandango och klippa om jag får
*gå ut på promenad med fandango
* Smörja .
* rida fandango ev
* Hem
* äta
* sova

Det är ju tävling på lördag!
/Jossan

love it ♥

HEJ :D
idag var jag ju i handen med min kära vän iman, som man absolut inte ska handla med. För hon kan aldrig bestämma sej och jag började må illa för det tog skit lång tid. Hittade några kläder jag och mamma ska handla imorgon :D Ska bland annat köpa en ONEPICE i ginatricot, ganska dyra 500 kr. Sen kommer jag dra till stallet med mormor och hoppas på att galoppera mkt! :D

 bloggar ikväll.

HÄR ÄR EN ONEPICE, SKA JAG KÖPA ROSA,GRÖN,MÖRBLÅ :D ???


Handen

Hej :)
Har varit i skolan idag och ska dra till handen nu med e-vitamin hah , alltså iman jag kallar henne för det. Ska köpa ett par tights och sen köper jag en cheeesburgare :D Nami nami <3
Förlåt för så korta inlägg men har inget att skriva nu men bloggar när jag kommer hem iallafall!

bye
\Jossan


fail

Mina två inlägg blev fail , ena blev med tjock text och ena inlägget kom på en bild förlåt.
Men godnatt!


at home

Hej.
Kom hem från stallet för en och en halvtimma sedan, I stallet kollade jag på när michelle,yasamin,thilda,maja,lina,sophie och några till hade hopplektion. Det var skitkul att se hästarna så taggade, mhh! Sen åkte jag hem för min mormor kom och hämtade upp mej med bilen. Sen åt jag och mamma middag , någåt kött med ris, Så vart jag lite och kollade på datan ska fråga mamma och jag får beställa några hestböcker hem, för på adlibris har det kommit in många och BRA böcker. Var nyss i badet och badade, satt och bläddrade i några h&m och ellos tidningar hittade några snygga kläder jag vill ha.
Ska vara och mysa med älskade bästaste mamma nu ;) ♥

Celina är jätte snäll :D !

Hejdå , ska bya nu tror jag..

Läs gärna min ''text'' till darius i inlägget nedanför.


stallet snart

Hej :)
Ska snart åka\cykla till stallet med julia. Det är hoppning i några grupper idag så tänkte kolla lite. Antagligen skjusar någån oss annars cyklar vi. Eftersom det var riktigt skönt att cykla igår! Bloggar när jag kommer hem iallafall det är ganska säkert. Nu ska jag ringa julia och dra till henne för pallar inte vara hemma thihi.
Kramar Jossan!


bloggpaus avslutad

bloggpausen är avslutad nu och ska köra om med bloggen. Så det blir mycket uppdatering och mycket sånt. Kramar Jossan :D


bloggpaus

Tar lite bloggpaus för har inte tid att blogga men har bloggpaus i några dagar bara . Men vi hörs ;)
\Jossan


Min kompis Juliaketolainen och hästen lydia :)
by emma abrahamsson


juste

Var ju på spökövernattning i lördags och åkte dit med juliak och sossy . Sen gick vi in i värmestugan och började bädda lite och så :) Sen satt jag och typ flummade. Sen kolla vi på skräckfilm och sen berättade spökhistorier. Sen skulle vi gå spökvandring i skogen och jag gick med tuva och bella och höll på att skita på mej.
Godnatt!


allroundmuppar

http://borjes-tingsryd.se/

sorry men någån spammade min blogg -.-

Förlåt att jag inte bloggat men någån hade gått in på min blogg i lördags och spammat den!
Kunde inte logga in eller någånting usch!

Bloggar sen när jag har lust.


spökövernattning!

Hej!
Förlåt så jätte mycket för den usla uppdateringen men har inte haft tid ! Igår red jag zefyr på lektion och vi tränade galoppfattningar och volter i galopp . Det gick riktigt bra och zefyr fick bockningsryck haha :D ! Idag red jag fandango eftersom jag ska tävla han om prick en vecka. Det gick bra men han var skit seg och idag ska jag vara med på spökis och jag ska tvinga emii att vara med på spökövernattninge


Jossan är sp skadad.. :D


RSS 2.0